Thank Goes It's Friday

Thank Goes It's Friday

T.G.I.F. vond zijn eerste editie in december 2017, een daverend succes bij de 30+ doelgroep uit regio Goes. ‘Thank Goes It’s Friday’ staat voor een sublieme mix van food, drinks & dance waarmee dit concept erg populair is bij Zeeuwse ondernemers en trendy danspubliek.

Op de meest unieke locatie van Goes, namelijk de Grote of Maria Magdalena kerk wordt er een stijlvol decor gecreëerd voor een heerlijk avondje uit met vrienden, collega’s en/of familie. Hoge kwaliteit trekken we door in alle facetten, van top chef-koks voor de catering tot het perfecte geluidssysteem en van prestigieuze Champagne merken tot aan top DJ’s uit de (internationale-)dance scene. Voor bedrijven bieden wij net datgene wat geen enkel ander doet; een ‘relatie VIP deck’ waar in ongedwongen sfeer genetwerkt kan worden onder het genot van een mooi drankassortiment, luxe tafels, entertainment en fijne fingerfoods.

Pakm
Partner: Pak’m, een overzichtelijke evenementenagenda, vacatures en een marktplaats waar je alles vindt voor je evenement: www.pakm.nl

© 2020 Festive Events - Alle rechten voorbehouden // Website door: De Punder Media