Studio Blush gaat niet door

Studio Blush gaat niet door

Beste Studio BLUSH bezoeker,

Helaas moeten wij u mede delen dat het event van zaterdag as 16 feb niet door zal kunnen gaan. Reden voor dit besluit is regelgeving met betrekking tot geluidsnormen waaraan de locatie niet kan voldoen. Wij vinden het ontzettend jammer dat jullie als bezoeker hier de dupe van zijn, de hype rondom het event is inmiddels super groot en daarnaast hadden wij er als organisatie ook mega veel zin in. We hebben gekeken naar een alternatieve locatie, maar door de korte termijn tot het evenement toe, is het ons helaas niet gelukt om dit te realiseren.

Het aankoopbedrag van de tickets wordt in de komende dagen automatisch terug gestort op het rekeningnummer waar je de kaarten mee hebt besteld. Kaarten die aangeschaft zijn bij de Sneakers Middelburg of Smokeless Vlissingen kunnen daar ingeruild worden. Aanbetalingen van tafelreserveringen worden vandaag direct terug gestort.

We vinden het ontzettend jammer dat dit op deze manier moet gebeuren. Wij beloven wel dat we harder dan ooit terug komen!

Pakm
Partner: Pak’m, een overzichtelijke evenementenagenda, vacatures en een marktplaats waar je alles vindt voor je evenement: www.pakm.nl

© 2018 Festive Events - Alle rechten voorbehouden // Website door: Universe Media